De Ana Hațeg,

Louis C.K. urmează să susțină un show pe 18 mai, la Sala Palatului din Capitală, iar prețul biletelor începe de la 99 de lei la categoria 4 și ajunge la 299 de lei pentru categoria 1.

Potrivit iabilet.ro, biletele la categoria 1 s-au epuizat deja, iar la categoriile 2 și 3 mai sunt doar câteva puse în vânzare.

Louis C.K., unul dintre cei mai apreciați comedianți americani, implicat într-un scandal sexual în urmă cu doi ani, a produs mai mult de opt stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word – Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store și Louis C.K. 2017.

Listat pe locul patru în clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile alcătuit în 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este în același timp unul dintre cei mai polivalenți oameni din industria de entertainment americana.

De numele sau se leaga talk-show-uri precum Late Night with Conan O’Brien, The Dana Carvey Show si The Chris Rock Show, la succesul cărora a contribuit ca scenarist în anii ‘90 și 2000. Ulterior, Louis devine o figura proeminenta a emisiunii Saturday Night Live, iar rolurile avute în serialul Parks and Recreation sau în filme ca Trumbo, The Invention of Lying si Blue Jasmine ii consolideaza cariera de actor, scrie iabilet.ro.

În noiembrie 2017, Louis C.K. a fost implicat într-un scandal sexual uriaș, după ce mai multe femei l-au acuzat de hărțuire sexuală. Atunci el și-a recunoscut faptele și a spus că se retrage pentru o perioadă din viața publică.

Citeşte şi:

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși