MENIU CAUTĂ

Cornel Fugaru s-a stins fără a simţi vreo durere

Distribuie

„În urmă cu două luni, acesta a început să se simtă obosit, fără a avea însă dureri sau alte probleme”, a spus Mirela Fugaru pentru Mediafax, precizând că „diagnosticul la sfârşitul unei luni de investigaţii a fost dramatic”. „Se pare că boala a revenit în multe părţi ale corpului lui (în urmă cu 10 ani a fost diagnosticat cu cancer, n.r.)”, a mai spus Mirela Fugaru.
Ea a precizat că a încercat să-i ascundă adevărul soţului ei, cu privire la boala lui: „Până s-a stins, nu a ştiut exact cât de rău este şi cât de definitivă era pusă ştampila pe viaţa lui”.
„Cred că şi pe voi vă va linişti, cum m-a liniştit şi pe mine într-un fel, că nu a suferit, n-a avut niciun fel de dureri, nu s-a chinuit (…) Vreau să ştiţi că a fost liniştit (…) Bebe rămâne în sufletul tuturor celor care l-au iubit”, li s-a adresat Mirela Fugaru celor care au venit să-şi ia rămas bun de la Cornel Fugaru, astăzi, la Muzeul „George Enescu”.
Astăzi, după ora 18.00, trupul neînsufleţit al lui Cornel Fugaru a fost mutat la capela cimitirului Bellu. Celebrul compozitor s-a stins pe 13 iulie, la spitalul Elias din Capitală.

Citește mai multe despre Cornel Fugaru pe Libertatea.

Comentarii