Invitat la o emisiune de la Antena 3, Cornel Galeș a făcut dezvăluiri despre averea reală a cântăreaței de muzică populară, Ileana Ciuculete, care a murit pe data de 14 martie 2017.

„Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”, a declarat Galeș.

Tot despre avere, fostul partener de viață al artistei, declara în primăvara anului trecut că disputa dintre el și fiii Ilenei Ciuculete a pornit de la „o problemă organizatorică”.

”Nu te pui la adăpost de succesiune absolut deloc. E absurb. Testamentul e legat de legea proprietății care este foarte stufoasă. Există o problemă organizatorică.  Casa unui copil de acolo era pe numele meu, una pe numele lui Mugurel. Copiilor nu trebuie să le dai totul în brațe. Doar o casă a fost pe numele meu. Casele sunt ale băieților”, a spus în trecut Cornel Galeș.

La nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Galeș și-a refăcut viața alături de ”șefa” lui, Viviana. Cei doi s-au căsătorit după ”ritul” indian la finele anului 2017.


VIDEO EXCLUSIV / Fetele lui Vali Crăciunescu și-au făcut debutul în muzică. Au pregătit un duet tatăl lor!


 

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente