Mergi direct la conținut »
Cristian Boureanu l-a băgat în sperieți pe Dan Capatos. "M-am... pe mine de frică"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cristian Boureanu l-a băgat în sperieți pe Dan Capatos. „M-am… pe mine de frică”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a dezvăluit cum a tras o sperietură soră cu moartea din cauza lui Cristian Boureanu.

De Dana Aramă,

Dan Capatos, care a mărturisit care este numele său din buletin, face o dezvăluire incredibilă la emisiunea „Dosarele VIP”, ediţie care va fi difuzată sâmbătă la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatorul de televiziune povestește despre o experiență teribilă prin care a trecut la mare cu Cristian Boureanu, care are o relație cu Laura Dincă.


Mare pasionat de sporturi extreme, Cristian Boureanu a fost la un pas să producă o tragedie și l-a speriat de moarte pe Dan Capatos.

„Când am plecat la mare, mai demult, avea el (n.r. Cristian Boureanu) un triciclu şi m-a invitat să mă plimbe cu el, pe plajă. Am plecat spre nordul staţiunii Mamaia, nu erau toate plajele care sunt acum. Blană, cu triciclul! Am strigat la el să se oprească, fiindcă o să murim, fiindcă în zona aceea ieşeau din nisip nişte ţevi metalice.

Noi mergeam chiar pe malul mării, pe lângă ţevile respective. Eram convins că o să izbim de alea şi o ne frângem toate oasele. El era în culmea fericirii: «E taree!» I-am dat pumni în cap, ca să se oprească. M-am … pe mine de frică! Era greu de stăpânit… Nu îl putea opri nimic. Atunci când i se pune câte o pată, nu-l opreşti!”, și-a amintit Dan Capatos.


Citește și: REPORTAJ/ Tunelul secret uitat de vreme prin care plecau de la Casino Sinaia bogații cu averi fabuloase – VIDEO


 

Close
Închide
  Close