Pe când avea aproximativ 20 de ani, când era fotomodel, Victor Slav a participat la „Vara Ispitelor”, emisiunea la care s-au lansat și Cosmina Păsărin, Bogdan Vlădău. Ulterior, el a lucrat tot în televiziune, a prezentat și rubrica Vremea la Pro TV, dar de ceva vreme e în echipa de la Kanal D.

El a prezentat „Bravo, ai stil! Celebrities” alături de Ilinca Vandici la Kanal D. În marea finală a emisiunii de modă, vedeta a stat la masa juriului alături de Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.

„Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la «Vara Ispitelor». Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat”, a mărturisit prezentatorul.

victor-slav-3Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Întrebat care e cel mai greu moment din viața lui de până acum ca persoană publică, Victor Slav a spus: „Reversul medaliei vine la pachet, atunci când alegi să devii o persoană publică. Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”.

Victor Slav, în postura de antreprenor

Recent s-a aflat că Victor Slav a dat faliment. Prezentatorul și-a închis afacerea deschisă în pandemie. Prezentatorul TV avea o cafenea pe Decebal, însă localul nu a produs așa cum se aștepta el și a luat decizia să închidă.

În cafeneaua sa, Victor Slav investise aproximativ 500.000 de euro, relatează Click! Pe ușa localului este pus acum un afiș pe care scrie „De vânzare”. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-ar dori să vândă totul pentru a putea să mai recupereze o parte din banii investiți.

Urmărește-ne pe Google News