MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 17:17

FOTO | Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Distribuie

Un comentariu răutăcios făcut la adresa lui Alice Dumitrescu a fost taxat pe Instagram de Horia Brenciu. Artistul a răspuns extrem de elegant internautului care și-a dat în petec în văzul lumii. 

De curând Horia Brenciu a postat o imagine pe rețeaua de socializare cu soția lui, Alice Dumitrescu. Fotografia era însoțită de mesajele „mama copiilor mei” și „diva mea”.

Unul dintre internauți a simțit nevoia să comenteze răutăcios la postarea artistului, comentând deplasat cu privire la aspectul fizic al lui Alice.

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă” , a scris tânăra în dreptul imaginii la care Horia primise sute de like-uri.

Alice Dumitrescu (foto captura Instagram Horia Brenciu)

Alice Dumitrescu (foto captura Instagram Horia Brenciu)

Brenciu nu s-a lăsat însă afectat de ce a scris fata, dar i-a dat fetei o replică genială: „Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului.

Schimbul de replici a continuat între Horia și tânără. „Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a mai scris Brenciu pe Instagram.

Horia Brenciu, 45 de ani, și Alice Dumitrescu, 50 de ani, au o relație incredibil de frumoasă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, deși se cunosc din anul 1995, și au împreună patru copii.


VIDEO/Interviu exclusiv cu Kru Alin Halmagean, românul din fruntea sporturilor de contact la nivel mondial și comentator la canalul televiziune de Fight Network din Canada


 

Citește mai multe despre Alice Dumitrescu și Horia Brenciu pe Libertatea.

Comentarii