Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a lui Bogdan Stelea, la patru ani de când s-a mutat în Dubai

Mirela Popa fosta soție a lui Bogdan Stelea se bucură de succes internațional în cariera de designer și lansează o nouă colecție vestimentară printr-o ședință foto realizată în Dubai,  unde locuiește de mai bine de patru ani. La fel de sexy ca și până acum, bruneta a adoptat un alt look, ce o prinde de minune.

„În ultimii patru ani am reușit să îmi construesc un business sănătos în această industrie. Am acum un atelier bine pus la punct, o echipă completă și suntem pregătiți de primul magazin Mirela Shop aici în Dubai, pe care-l voi inaugura la toamnă. Am lansat și site-ul , care va avea și un magazin online, astfel că vom avea posibilitatea să livrăm în toată lumea. La anul mă gândesc serios la un magazin în Spania, cel mai probabil la Marbella”, spune Mirela Popa.

Noua colecție se reamarcă prin piese versatile, realizate din materiale fine și ușoare, ideale de a fi purtate în vacanțe sau în zilele toride din timpul verii de la Dubai. Pe de o parte predomină imprimeurile florale și cele de tip animal-print, iar, pentru serile de party, Mirela Popa a folosit paietele negre, argintii și roșii pentru a crea rochii strălucitoare și memorabile.

Citește și

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”

 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close