Mergi direct la conținut »
Cum este atacată Ioana Tufaru. "Îmi spun că sunt o mamă denaturată și că îmi cresc copilul în mizerie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum este atacată Ioana Tufaru. „Îmi spun că sunt o mamă denaturată și că îmi cresc copilul în mizerie”

Ioana Tufaru a mărturisit că este adeseori criticată pentru felul în care își crește copilul, situație care o deranjează extrem de mult.

De Dana Aramă,

Ioana Tufaru a dezvăluit că se întâmplă să fie jignită în mediul online și nu numai pentru modul în care își crește băiețelul, Luca.

„Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt „vaca dracului, puturoasă şi nespălată”, alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din „Scripcarul pe acoperiş”, la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte.

Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mamă denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate…

Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Ioana Tufaru este fiica regretatei actrițe Anda CălugăreanuIoana Tufaru este căsătorită și a devenit mămică pentru prima oară în 2015, atunci când a adus pe lume un băiețel care a primit numele Luca.


Citește și:

PAPA FRANCISC, LA BUCUREȘTI | Ghidul complet al vizitei Suveranului Pontif în Capitală. Unde vor fi restricții de trafic, cum vor circula mijloacele de transport în comun, unde va dormi și ce program va avea Sanctitatea Sa

 

Close
Închide
  Close