Mergi direct la conținut »
Ce spune Ioana Tufaru despre părinți. Fiica regretatei Anda Călugăreanu și-a deschis sufletul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Ioana Tufaru despre părinți. Fiica regretatei Anda Călugăreanu și-a deschis sufletul

Ce spune Ioana Tufaru despre părinți. Fiica regretatei Anda Călugăreanu și-a deschis sufletul

Ioana Tufaru, fiica marii artiste Anda Călugăreanu, a comentat despre părinți.

De Dana Aramă,

Ioana Tufaru, care a ajuns să cântărească 160 de kilograme, este fiica uneia dintre cele mai mari actrițe ale scenei artistice din România, Anda Călugăreanu.

Anda Călugăreanu (pe numele adevărat Anca Miranda Călugăreanu), actriță și interpretă de muzică ușoară și folk, s-a născut la 24 octombrie 1946, la București, fiind, după mamă, armeancă.

Pe 15 august 1992, Anda Călugăreanu, cunoscuta artistă de muzică uşoară, s-a stins din viaţă, la doar 45 de ani, răpusă de cancer.

A fost căsătorită de două ori, prima dată cu actorul Dan Tufaru, având împreună cu acesta o fiică, Ioana Tufaru, care i-a tăiat moțul băiețelului ei de curând.

Recent, aceasta a comentat despre părinți, după ce actrița Cezara Dafinescu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, despre tatăl său, Traian Dafinescu, care a încetat din viață în urmă cu mulți ani.

„Mi-e tare dorrrrrr. Mă gândesc uneori că poate (sigur) l-am supărat cu „năzbâtiile” mele. NOROCUL meu, că el de acolo …..de sus știe ….cine și cât a greșit. Te iubesc, tati!”, a spus Cezara Dafinescu.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a transmis și ea un mesaj legat de părinți:

„Toți ne supărăm părintii, asta nu înseamna că nu-i iubim!!!! Și eu câte trăznai am făcut, o supăram și eu pe mama, dar o iubeam și o iubesc și acum!”.


Citește și: EXCLUSIV/ Inna are iubit american, consideră Barcelona cea de-a doua sa casă, dar refuză să emigreze. ”Vreau să rămân cetățean român”


 

Close
Închide
  Close