Mergi direct la conținut »
Ce reușită pentru Ioana Tufaru. A jucat într-un spectacol de teatru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce reușită pentru Ioana Tufaru. A jucat într-un spectacol de teatru

Ce reușită pentru Ioana Tufaru. A jucat într-un spectacol de teatru

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, a avut parte de un eveniment important în viața ei. Aceasta a apărut pe scenă într-un spectacol care a avut loc la Teatrul Evreiesc.

De Dana Aramă,

 

Ioana Tufaru a apărut într-o piesă pusă în scenă la Teatrul Evreiesc. Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a ajuns la vârsta de 40 de ani să calce pe urmele celebrilor ei părinți. Ioana Tufaru a jucat sâmbătă în piesa de teatru „Scripcarul pe acoperiș”, la Teatrul Evreiesc. În piesă, Ioana Tufaru a fost o vânzătoare de pește.

„A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru că nu are răbdare, piesa a durat trei ore și jumătate. Așa că a venit doar Ionuț (n.r. partenerul ei de viață) și a fost foarte încântat de prestația mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro.

„Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor. Mulțumesc tuturor oamenilor frumoși cu care am lucrat în aceste trei luni. Mulțumesc în primul rând regizorului Andrei Munteanu pentru că a avut încredere și m-a primit în această minunată echipă ar fi multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc pentru această frumoasă experiență trăită. Îmi va fi dor de diminețile în care mă trezeam să plec la repetiție”, a notat Ioana Tufaru în mediul online.

 

Ioana Tufaru este căsătorită și a devenit mămică pentru prima oară în 2015, atunci când a adus pe lume un băiețel care a primit numele Luca.


Citește și:

Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Close
Închide
  Close