Mergi direct la conținut »
Cum s-au cunoscut Cornelia Catanga și soțul ei. „Eu am făcut primul pas”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-au cunoscut Cornelia Catanga și soțul ei. „Eu am făcut primul pas”

Cum s-au cunoscut Cornelia Catanga și soțul ei. „Eu am făcut primul pas”

Cornelia Catanga și  Aurel Pădureanu sunt împreună de peste 20 de ani și au o căsnicie solidă, chiar dacă de-alungul timpului cei doi au fost la un pas de despărțire. Artista a povestit cum și-a cunoscut soțul și a recunoscut că ea a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am făcut primul pas. M-a cucerit prin comportament, prin felul de a vrăji o femeie pentru că, sincer vă spun, domnia sa, în afară de mama copiilor lui, n-a iubit nicio ţigancă. Eu am fost singura care i-a pus capac”, a spus Cornelia Catanga la Antena Stars.

„Am fost la Tel Aviv şi s-a întâmplat să cântăm pentru 400-500 de israelieni. Am cântat mai multe genuri muzicale şi am avut un succes teribil. Când am ieşit din scenă, Cornelia a vrut să mă sărute pe obraz, dar eram transpirat şi am împins-o puţin cu mâna. Ea s-a gândit… Eram şi eu tânăr atunci, acum am slăbit 20 de grame…”, a adăugat și Aurel Pădureanu.

Citește și

Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5

 

Close
Închide
  Close