MENIU CAUTĂ
22 Iul. 2018 11:46

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Cristea la petrecerea trustului la care lucrează. „Ce mult ai slăbit”

Distribuie

În weekend, vedetele trustului Intact, au avut parte de petrecere înainte de intrarea în vacanță. Gabriela Cristea a surprins plăcut cu apariția sa.

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, a fost o prezență admirată la petrecerea trustului Intact, care a avut loc în weekend.

La eveniment, Gabriela Cristea a ales să poarte o rochie de culoare crem, scurtă și strânsă pe trup. Ținuta i-a venit foarte bine, iar look-ul vedetei i-a impresionat pe admiratorii virtuali ai acesteia.

„Wow, ești minunată și ce mult ai slăbit… Știi tu, 9 luni de sarcină, după 9 luni ajungi la forma perfectă”, „Frumoasă ești”, au complimentat-o internauții.

Gabriela Cristea explica, de curând, cum a reușit să slăbească după naștere.

„De când nu am mai alăptat, de la două luni și jumătate, am încercat să țin o dietă. De atunci, am renunțat la pâine, la grăsimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcină. Mănânc doar carne și legume, pește și fructe de mare pe grătar sau la abur. Nu mai pun nici măcar ulei în salate, le prepar doar cu sare și oțet. Nu e tocmai comod, însă totul a avut rezultat, căci am reușit să slăbesc aproape zece kilograme”,spunea ea.

La petrecere a fost prezentă și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a optat pentru o rochie lungă,  strânsă pe corp, cu imprimeu animal print. Și ea a fost complimentată pentru felul în care a arătat la eveniment.

„Bella Adriana”, „Frumoasă”, sunt mesajele primite de prezentatoarea TV în mediul online.


Citește și: Detalii neștiute din viața lui Ilie Micolov. A fost economist, jucător de hochei și nu mai avea buletin


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii