Mergi direct la conținut »
Cum se înțelege Oana Zăvoranu cu socrul ei. Vedeta a spus adevărul despre tatăl lui Alex Ashraf
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se înțelege Oana Zăvoranu cu socrul ei. Vedeta a spus adevărul despre tatăl lui Alex Ashraf

Cum se înțelege Oana Zăvoranu cu socrul ei. Vedeta a spus adevărul despre tatăl lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a declarat de nenumărate ori că s-a înțeles foarte bine cu mama soțului ei, care din păcate s-a stins din viață în urmă cu mai bine de doi ani, însă nimeni nu știa care este relația cu socrul său. Ei bine, vedeta le-a spus adevărul prietenilor virtuali.

Oana Zăvoranu şi tatăl lui Alex au o relaţie foarte frumoasă, la fel cum Oana Zăvoranu avea şi cu mama lui Alex, care a încetat din viaţă.

„Cum te înţelegi cu părinţii lui Alex. Sunt mândri că au o noră ca tine?”, a întrebat un fan. „Mama lui Alex a murit, dar era cea mai bună soacră posibilă, o femeie minunată. Acum suntem zilnic cu tatăl lui Alex, care mă iubeşte ca pe fata pe care nu a avut-o. Este foarte mândru de mine şi îl iubesc tare mult”, a răspuns Oana Zăvoranu.

Mama lui Alex Ashraf avea doar 47 de ani și suferea de cancer. „Unul din motivele pentru care am deschis clinica medicală, o spun în premieră, a fost decesul soacrei mele, a murit la numai 47 de ani, a murit de cancer. Da, mama lui Alex. O femeie minunată. Nu am spus, nu a ştiut nimeni. Nu am vrut să întristăm pe nimeni”, a povestit Oana Zăvoranu în 2017,  la „Xtra Night Show”.

Citește și

Ziua Păcălelilor în showbiz! Vedete care „și-a furat-o” de 1 aprilie: Florin Chilian – anunțat că va fi tată, Victor Slav – concediat!

 

Close
Închide
  Close