MENIU CAUTĂ
06 Feb. 2018 12:43

Cum se vor îmbrăca Andra și Mihaela Rădulescu la „Românii au talent” | FOTO

Distribuie

Pe 16 februarie, de la 20:30, începe sezonul opt Românii au talent, iar cele două jurate, Andra și Mihaela Rădulescu, au ales și de data aceasta ținute spectaculoase, care li se potrivesc perfect și în care radiază.

Dacă Andra are în acest sezon un stil clasic with a twist, cu multe elemente fresh și câteva accente glamour, Mihaela Rădulescu a abordat în general stilul rock, dar a optat și pentru ținute cu influențe din anii 20, 50 sau 60.
'De regulă, nu port orice doar de dragul trendurilor. În primul rând, îmi doresc să mă simt bine în hainele pe care le port. Desigur, îmi place să arăt bine, pentru că și fanii mei își doresc să mă vadă de fiecare dată altfel. La preselecțiile pentru sezonul opt Românii au talent am avut ținute diferite, toate foarte frumoase, m-am simțit foarte bine în ele, iar acest lucru s-a văzut și s-a simțit. Și colegii din producție au fost încântați de vestimentația mea, la fel și echipa mea', a declarat Andra.


Mihaela Rădulescu a spus despre stilul vestimentar pe care l-a avut la filmările pentru sezonul opt Românii au talent.

'Întotdeauna încerc să nu mă gândesc la vreun fashion statement. Anul acesta sunt rock în foarte multe ipostaze, dar am ales și momente în care m-am întors în timp în diverse epoci care-mi plac. Anii 50, 60 și chiar 20, dar doar cu influențe din aceste perioade, bineînțeles. Am încercat mereu să rămân așa cum sunt. Nu încerc să mă transform în vreun personaj, nici să fiu victimă a ultimelor trenduri din modă. Încerc să nu uit cine sunt, ce-mi place cu adevărat și cum mă simt eu bine', a afirmat Mihaela Rădulescu, care a impresionat mereu, la fel ca Andra, cu look-ul său la show-ul respectiv.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


 

Comentarii