‘Ochii la mine, primul single din 2018 al Deliei, este o poveste de dragoste modernă, îmbrăcată într-o explozie de culori, în videoclipul regizat de Criss Blaziny, în care personajul principal masculin este jucat de bloggerul Otravă. Totodată, piesa marchează și prima colaborare a Deliei cu Tranda, urmând ca artista să apară și pe albumul rapperului, ‘Nord, care va fi lansat anul acesta.

”Piesa este produsă în spatele usilor de la DeMoga, de Madalin Rosioru, Florian Rus și Bogdan Todor, peste care, apoi cu timpul, mi-am pus și eu, ușor, ușor, amprenta pe ea. Colaborarea cu Tranda a completat tabloul, fiind artistul potrivit, bărbatul potrivit pentru a-mi da răspunsul pe care îl căutam. Este finalul unei povești pe care am trăit-o și care, cu timpul, s-a deteriorat, pentru că „din doi nici unul nu poate sa mai ierte”. Este momentul în care totul se dă pe față, o portiță rămâne cumva deschisă, dar sfârșitul este inevitabil. Inimile frânte și amintirile sunt singurele lucruri care rămân. Videoclipul este ca o concluzie pentru mine. Simt că am avut nevoie de o a treia persoană pentru a face trecerea dintre mine și Tranda, iar Otravă a fost perfect pentru asta. El are stările pe care nouă, cumva, ne este frică să le afișăm. E pierdut, consemnat, frânt. Iar asta se vede clar și în personajul din clip” – Delia Rus

Devenit cunoscut datorită unor piese ca “În drum spre bani”, “SxPB”, “Torace” și “Atât de simplu”, Tranda a lansat în mai 2017 propriul label, ‘Costangeles Studio, unde lucrează la noul album, ‘Nord.

‘Mi-a plăcut de ea din prima, atât ca persoană, cât și ca artistă. M-a impresionat că își scrie singură versurile și nu o face rău deloc. Simt ca are o pornire pentru treaba asta, chiar dacă e abia la început. Avem o piesă si pe „NORD”, viitorul meu album, dar toate la timpul lor.” – Tranda 2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cât și la radio. Iar apoi de evenimente precum: cel mai recent single ‘Inimi străine, colaborarea cu Karo și Doddy, care se apropie de 10 milioane de vizualizări în doar câteva luni și alăturarea la proiectul Iwonder, al fundației Ringier.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ The Humans a pregătit un show special pentru finala Eurovision 2018. „Avem ținute, avem o mică coregrafie și avem și artificii”

 

 

Urmărește-ne pe Google News