MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2012 21:36

Demi Moore, scheletică și speriată. Uite primele poze cu actrița după ce a ieșit de la reabilitare!

Distribuie

Actrița a fost surprinsă de paparazzi, zilele trecute, în timp ce se întorcea în Los Angeles, după mai bine de o lună petrecută departe de casă, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante.
Demi pare în continuare o persoană suferindă, semn că luna petrecută la reabilitare și cele câteva zile de vacanță pe care și le-a luat imediat după ce a părăsit centrul medical nu prea i-au fost de folos.
Demi Moore a fost internată o lună într-o clinică de reabilitare din staţiunea Sundance, SUA, unde a primit tratament și a fost consiliată de terapeuți pentru a putea face problemelor legate de alimentație și dependență de medicamentele cu care s-a confruntat după despărțirea de Ashton Kutcher.
Demi Moore (49 ani) și Ashton Kutcher (33 ani) au anunțat că vor divorța, în noiembrie 2011, după un mariaj de șase ani, principalul motiv al despărțirii fiind infidelitatea actorului.

„Cu mare tristeţe şi cu inima grea am decis să pun capăt mariajului meu de şase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi soţie, respect cu sfinţenie anumite valori şi jurăminte şi din acest motiv am ales să merg mai departe singură”, spunea Demi în momentul în care a făcut public divorțul.
Demi Moore
Foto: Hepta
 

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii