Mergi direct la conținut »
Denisa Nechifor spune adevărul gol-goluț despre Adrian Cristea. Au trecut prin multe, dar ce poate să zică acum...
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Denisa Nechifor spune adevărul gol-goluț despre Adrian Cristea. Au trecut prin multe, dar ce poate să zică acum…

Denisa Nechifor s-a destăinuit la o emisiune TV. Ea a vorbit foarte deschis despre Adrian Cristea, tatăl fiicei sale.

De Dana Aramă,

Denisa Nechifor a avut o relație cu suișuri și coborâșuri cu fostul fotbalsit Adrian Cristea, împreună cu care are o fetiță foarte frumoasă, Rania.

Cu toate că nu au ajuns niciodată la altar și au existat multe discuții între ei, acum Denisa Nechifor și Adrian Cristea, supranumit Prințul, se înțeleg de minune.

La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Denisa Nechifor, care vrea să se mute din România, a făcut declarații incredibile despre tatăl fiicei sale. Ea a afirmat că tot pe el și l-ar dori partener dacă ar mai fi să facă un copil.


„Chiar şi astăzi am primit flori. Primesc cam în fiecare zi. Uneori mă duc la piaţă şi îmi cumpăr singură flori. Mă simt foarte bine la vârsta mea. Chiar şi aşa, florile nu înlocuiesc un bărbat. Ştiu că nu sunt simpatizată de mulţi oameni… Adi (n.r. Adrian Cristea) nu poate fi perfect, iar eu vreau un bărbat perfect lângă mine. Dacă mi-ai pune în faţă 10 bărbaţi, tot pe Adrian l-aş alege pentru alt copil. Oricum, nu-l mai fac cu el. Am o relaţie extrem de bună cu tatăl copilului meu, chiar mai bună decât o au prietenele mele cu soţii. Nu sunt însărcinată, dar îmi doresc un băieţel”, a declarat Denisa Nechifor la emisiunea „Răi Da’ Buni” .


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Close
Închide
  Close