Mergi direct la conținut »
Dezvăluirea făcută de Cornelia Catanga, la aproape trei ani de la moartea lui Aurelian Preda. “Să nu cumva să uiți“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dezvăluirea făcută de Cornelia Catanga, la aproape trei ani de la moartea lui Aurelian Preda. “Să nu cumva să uiți“

Dezvăluirea făcută de Cornelia Catanga, la aproape trei ani de la moartea lui Aurelian Preda. “Să nu cumva să uiți“

În urmă cu aproape trei ani, Aurelian Preda, unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară, s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. Buna lui prietenă, Cornelia Catanga, a făcut dezvăluiri emoționante despre acesta.

Pe 2 februarie, Aurelian Preda ar fi împlinit 49 de ani. Cornelia Catanga a dezvăluit că l-a visat, recent. “Sunt deja aproape trei ani de când frăţiorul meu cel scump a plecat la îngeri. Ziua de 2 februarie nu o s-o uit niciodată. În fiecare an îmi apare în vis şi îmi spune: . L-am iubit enorm, şi-l voi iubi în continuare. Aşa cum şi el mă iubea pe mine şi pe familia mea”,  a spus Cornelia Catanga potrivit Click.

Cântărețul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață în luna septembrie a anului 2016. La doi ani de la moartea artistului, fiica sa, Anamaria Rosa, a transmis un mesaj plin de suferință.

Citește și

Costel Constantin a ajuns la Poliție dintr-o confuzie. Ce a pățit actorul pe când era patron de magazine: „Am fost întrebat dacă Sexy Bar e al meu”

 

Close
Închide
  Close