Mergi direct la conținut »
Dida Drăgan vrea să facă o campanie pentru Leo Iorga. Rockerul e bolnav de cancer de câțiva ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dida Drăgan vrea să facă o campanie pentru Leo Iorga. Rockerul e bolnav de cancer de câțiva ani

Dida Drăgan vrea să facă o campanie pentru Leo Iorga. Rockerul e bolnav de cancer de câțiva ani

Dida Drăgan vrea să facă o campanie pentru Leo Iorga. Marea cântăreață, care împlinește azi, 14 septembrie, 72 de ani, face de ani buni acte umanitare.

De Florian Gheorghe,

Astăzi, Dida Drăgan, una dintre cele mai valoroase artiste de pe scena muzicală românească, împlinește 72 de ani. Artista, care de ani buni stă ba în România, ba în Elveția, la fiul său, Florin Ochescu, a venit de ziua ei, pentru o scurtă vizită, în țara natală, însă nu pentru a se sărbători.

Prima vedetă feminină din rock-ul românesc, Dida Drăgan nu e deschisă la a vorbi despre viața personală, însă a ținut să infirme zvonurile care o dau bolnavă – nu are probleme de sănătate, a fost ea tranșantă – și datoare vândută. Ba chiar, spune ea, are suficienți bani încât să poate face și acte de caritate. Iar unul dintre acestea este cazul lui Leo Iorga, camaradul ei într-ale rock-ului, a cărui sănătate depinde acum de sprijinul financiar al semenilor. Dida Drăgan și-a propus să organizeze o campanie de ajutorare a lui Leo, care se luptă de mulți ani cu cancerul.

Leo Iorga se luptă de mulți ani cu cancerul. El urmează un tratament costisitor

Și banii pe care artista îi câștigă cântând în România, când este chemată aici, îi donează, de obicei. De exemplu, remunerația primită anul acesta la Premiile Muzicale ale Radioului Public a fost dăruită de artistă unor copii talentați.

În plan muzical, Dida Drăgan ne-a mărturisit că tocmai a terminat noi înregistrări alături de compozitorul și chitaristul Adrian Ordean. De-a lungul vremii, ea a lansat multe melodii care au devenit rapid hituri: „Deschideți poarta soarelui”, „Legământ”, „Voi” ori „Iertare”.


VIDEO/Silvia Dumitrescu, nonconformistă la 58 de ani. „Mă întâlnesc cu femei pe stradă și dacă n-am părul colorat, mă ceartă”

Close
Închide
  Close