MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2014 14:27 , de Iulian Simbeteanu

EXCLUSIV | Andreea Marin a luat numele soţului ei. Află de ce a luat această decizie!

Distribuie

Prezentatoarea TV şi-a schimbat marţi atât statutul, cât şi numele, pe contul personal de Facebook, acolo unde acum stă scris că Andreea Marin Ozturk este o femeie măritată, relatează ADPM.

Andreea Marin a explicat, pentru www.libertatea.ro, că a luat această decizie pentru că acest gest este „normal”.

„Am luat această decizie pentru că aşa mi se pare normal. Aşa face orice om cu scaun la cap”, a declarat Andreea, in exclusivitate pentru www.libertatea.ro.
La un an de la divorţul de Ştefan Bănică junior şi după o relaţie de nouă luni cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin a spus din nou ”Da”, în faţa ofiţerului stării civile, la sfârşitul anului trecut.

Anunţul-bombă a fost făcut la începutul acestui an, chiar de noul partener de viaţă al Andreei Marin, pe pagina sa de de Facebook.

Au stat logodiţi numai două luni

După doar câteva luni de relaţie, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk făcuseră un prim pas spre oficializarea acestei poveşti de dragoste. Cei doi s-au logodit, moment în care vedeta TV a primit şi un superb inel cu diamante.

Ca dovadă că bărbatul avea intenţii serioase cu Andreea, acesta şi-a invitat părinţii la Bucureşti, pentru a le-o prezenta, în mod oficial, pe femeia visurilor lui.

A mai fost măritată de două ori

Andreea Marin se află deja la a treia căsătorie. Prima dată s-a căsătorit pe când avea doar 18 ani, cu avocatul Cristian Gheorghiţă, de care însă a divorţat în 1998, după o căsnicie de numai trei ani.

În 2006 i-a spus ”Da” şi lui Ştefan Bănică jr, însă nici el nu s-a dovedit a fi bărbatul perfect, aşa că, la sfârşitul anului 2012, au decis, de comun acord, să pornească fiecare pe drumul lui.

Comentarii