Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Iulia Albu cerșește clienți. Cum le sugerează vedetelor s-o angajeze stilist
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Iulia Albu cerșește clienți. Cum le sugerează vedetelor s-o angajeze stilist

EXCLUSIV/ Iulia Albu cerșește clienți. Cum le sugerează vedetelor s-o angajeze stilist

Toată lumea a auzit-o cel puțin o dată pe Iulia Albu declarând că este singura stilistă din România care are studii în domeniu, vrând astfel să sublinieze că este singura care poate critica și da sfaturi în ceea ce privește vestimentația. Cu toate că repetă obsesiv acest lucru, ba chiar Iulia Albu bate apropo direct ca vedetele să o angajeze, acestea preferă colaborările cu alți stiliști.

De Petre Dobrescu,

Cum arată o zi din viața Iuliei Albu.

De când deține o rubrică de modă, la un post de televiziune, nu a fost emisie în care Iulia să nu bată un apropo la cel puțin o vedetă autohtonă, sugerându-i să-și angajeze un stilist, un fel de aluzie pentru a fi contactată dacă vor să arate impecabil la diverse evenimente. Curios sau nu, multe vedete pe care Iulia le-a luat în vizor au deja contracte cu diverși stiliști și nu par să fie deranjate de comentariile juratului de la „Bravo, ai stil!” sau de trofeele „Bau” pe care Iulia le oferă în fiecare săptămână.

Iulia Albu, despre Mihaela Rădulescu.

Vedeta vrea să-și mărească portofoliul 

Deși are o rubrică televizată, una online și este jurat la o emisiune de stil, Iulia Albu nu prezintă prea mare încredere în rândul vedetelor autohtone. Până în momentul de față, Albu a avut doar câteva colaborări cu artiști români, care nu au durat mai mult de o apariție. Se pare că nici o vedetă nu vrea să o angajeze pe post de stilist și asta nu numai din cauza onorariilor mari pe care le percepe, ci pentru că multe dintre ele susțin că nu cred în competențele ei stilistice.


Citește și: Se schimbă Codul rutier! Amenzi pentru cei care cumpără aceste mașini și nu anunță

Close
Închide
  Close