Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Scene sfâșietoare de la înmormantarea soției lui Ion Lăceanu! Solistul, împietrit de durere
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Scene sfâșietoare de la înmormantarea soției lui Ion Lăceanu! Solistul, împietrit de durere

EXCLUSIV/ Scene sfâșietoare de la înmormantarea soției lui Ion Lăceanu! Solistul, împietrit de durere

Astăzi, la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală, s-a desfășurat procesiunea de înhumare a soției cunoscutului solist de muzică populară Ion Lăceanu.

De Florian Gheorghe,

20160228134306_IMG_2107

Anastasia, care i-a fost alături artistului mai mult de jumătate de veac, s-a stins vinerea trecută, pe patul de spital, răpusă de o boală necruțătoare. În ultimele săptămâni artistul aproape că s-a mutat la spital, cu dorința de a petrecere mai mult timp cu suferinda, parcă presimțind sfârșitul ei.

Îmbrăcat în negru, solistul nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al soției până când acesta a fost coborât în cavoul familiei. De parcă nimic nu-l mai putea atinge, împietrit de durere, Ion Lăceanunu nu a vărsat o lacrimă până în momentul când mormântul a fost acoperit.

Speriat de gândul că nu-și mai poate privi niciodată soția mult iubită, ochii i s–au inundat brusc și a ridicat un zid de durere între el și ceilalți îndoliați, preferând să rămână inert minute în șir,  lângă  cavou, timp în care a nu privit și nu a răspuns nimănui.

La înmormântare au fost prezenți băiatul lui Ion Lăceanu, mai mulți instrumentiști și interpreți din rândul cărora s-a remarcat solista de muzică lăutărească Panseluța Feraru și Marian Ștefan.

20160228134315_IMG_2108

FOTO: Vlad Chirea

Close
Închide
  Close