Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Sore își crește fetița în zgomotul și agitația de la studio. Îi riscă sănătatea!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Sore își crește fetița în zgomotul și agitația de la studio. Îi riscă sănătatea!

EXCLUSIV/ Sore își crește fetița în zgomotul și agitația de la studio. Îi riscă sănătatea!

Foarte fericită că a devenit mamă, Sore nu se poate dezlipi de fetița sa, pe care o ia cu ea peste tot.

De Ana Maria Păsat,

sore_si_fiica_ei_erin

Sore a devenit mamă la sfârșitul lunii martie iar de atunci viața sa s-a schimbat total. Fetița ei este acum centrul universului său, iar artista nu face aproape nicio mișcare fără ea. Cântăreața a intrat în studio la scurt timp de când a născut, dar nu a venit singură, ci împreună cu micuța, pe care de altfel o ia cu ea peste tot. Bebelușul său acum în vârstă de trei luni și jumătate este deja nelipsit de la locul de muncă al mamei, unde petrece ore bune în gălăgie. Cu alte cuvinte, fără poate să-și dea seama, din prea multă dragoste, Sore își expune fetița la un risc destul de mare, din cauza zgomotului puternic din studio, dar și a faptului că foarte mică fiind a intrat în contact cu multă lume.

”Chiar dacă e gălăgie, fetița este foarte cuminte, nu plânge deloc, nici nu-i simțim prezența. Ne-am obișnuit deja cu ea, Sore a adus-o de multe ori la studio”, ne-a mărturisit un coleg de-ai artistei.

Cântăreața a petrecut ieri o zi întreagă în Ardeal, la Cluj, cu ocazia celui mai mare festival din Europa, UNTOLD, unde a și cântat iar azi se va grăbi să ajungă acasă, pentru a se dedica din nou piticei.

Close
Închide
  Close