Filme cu mașini – pelicule care te vor ține cu sufletul la gură

Motoare ambalate la maxim, adrenalină și mulți cai putere. Acestea sunt ingredientele principale care nu lipsesc niciodată din seria filmelor cu mașini. Urmărești curse periculoase, dar care întotdeauna se termină spectaculos, pasionați de mașini care pun mai presus de orice iubire față de automobil, iar toate acestea transformă producțiile în cele mai urmărite și apreciate filme cu mașini de către un public variat. Iată care sunt cele mai bune filme pe care merită să le vizionezi!

Top 20 filme cu mașini

Mad Max – Fury Road

Primul film Mad Max a apărut în anul 1979, iar după el au urmat alte două serii la fel de spectaculoase. Este un film special pentru iubitorii de acțiune pe patru roți deoarece mașinile puternice sunt în prim plan. Filmul spune povestea lui Mad Max, un tânăr care este urmărit de trecutul său turbulent și își dorește să scape, motiv pentru care preferă întotdeauna să călătorească singur și să nu își facă prieteni. Însă, el se alătură unui grup de supraviețuitori și de aici începe lupta.


Mad Max – Fury Road – trailer

Drive – unul dintre cele mai urmărite filme cu mașini

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

Un film în care vei urmări povestea unui pilot al șoselelor din Los Angeles, dar care,d e fapt, ascunde o viață dublă. În timpul zilei este cascador, în timp ce noaptea el devine cel mai căutat pilot pentru a ajuta tâlharii să scape de încurcături. Acțiunea filmului te va ține cu sufletul la gură.

Drive – trailer

Death Race

Pelicula face parte din topul celor mai bune filme cu mașini din toate timpurile. Acțiunea se petrece în New York, în anul 2000, iar povestea filmului ne prezintă problema cu care se confruntă societatea post-industrială, aceea de creștere fără precedent a infracționalității. Pentru a rezolva această situație, dar și pentru a aerisi închisorile și pentru a distra publicul spectator, gardienii pun bazele unei curse diabolice de mașini. Totul se trăiește la intensitate maximă.

Death Race – trailer

Gone în 60 Seconds – o misiune imposibil de realizat

Personajul principal, Randall Raines hotărâse să renunțe la viața de delicvent și să înceapă o viață nouă, însă vizita unui prieten vechi îl face să își schimbe hotărârea. Pentru a salva viața fratelui său, el descoperă că nu are de ales și trebuie să se întoarcă la vechea meserie: furtul mașinilor. Misiunea aproape imposibilă apare atunci când află că trebuie să fure 50 de mașini într-o noapte.

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Gone în 60 Seconds – trailer

Baby Driver – șoferul cu propriile reguli de circulație

Baby este soferul lui Doc, șeful unui bande care se ocupă cu spargeri de bănci în timpul zilei, deoarece se bazează pe iscusința șoferului Baby. Însă, ce îl face pe Baby un șofer diferit este faptul că el reușește să conducă atât de bine imediat cu își pune căștile în urechi, deoarece muzica preferată îl ajută să execute manevrele necesare pentru a ieși învingător.

Baby Driver – trailer

The Transporter – filme cu mașini apreciate de public

Un fost membru al Forțelor Speciale are o viață aparent liniștită în Franța, iar pentru a-și câștiga existența oferă servicii de curierat celor care îl solicită. El transportă colete dintr-un loc în altul, fără să pună întrebări, și are reguli stricte pentru a-și duce la bun sfârșit misiunile.

The Transporter – trailer

Filme cu mașini și actori celebri – Rush

Filmul prezintă povestea a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din epoca de aur a curselor Formula 1: James Hunt și Niki Lauda, dar și lupta celor două echipe din care ei fac parte: McLaren și Ferrari. Acțiunea filmului le prezintă poveștile de viață celor doi, dar și adrenalina sezonului de Formula 1 din 1976.

Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”
Recomandări
Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”
Rush – trailer

Grand Prix

Un alt film care ne prezintă scene reale în care apar campionii mondiali de Formula 1 precum Phil Hill, Graham Hill sau Jim Clark. Filmul Grand Prix a câștigat trei premii Oscar datorită realizărilor tehnice deosebite.

Grand Prix – trailer

Need for Speed – acțiune cu mulți cai putere

Filmul Need for Speed este unul dintre cele mai de succes filme cu mașini, inspirat din cunoscutul joc video cu mașini. Este o producție care aduce în prim-plan adrenalina, dar și libertatea curselor virtuale, însă imaginația, dar și pasiunea protagoniștilor pentru întreceri cu mașini depășește orice imaginație.

Need for Speed – trailer

Filme cu mașini – RONIN

Filmul îi are în prim-plan pe mercenarii Ronin, majoritatea dintre ei sunt foști membri ai serviciilor secrete, care sunt angajați să fure o servietă extrem de bine păzită, care urmează să fie vândută de către păzitorul ei unei filiere rusești. Însă misiunea este un adevărat spectacol de unde nu lipsesc nici disensiunile.

Ronin – trailer

Fast and Furious: Tokyo Drift – cel mai cunoscut film cu mașini

Face parte din categoria celor mai bune filme de acțiune care ne arată cele mai spectaculoase curse ilegale de mașini. Este al treilea film din seria The Fast and the Furious și ne arată ce se întâmplă după evenimentele Fast and Furious 6. Întreaga acțiune este filmată în Los Angeles și Tokyo și în prim-plan avem două bande rivale, care luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles.

Fast and Furious: Tokyo Drift – trailer

Smokey and the Bandit

O altă producție ce face parte din categoria celor mai bune filme cu mașini, care urmărește povestea a doi spărgători. Întreaga lor aventură se transformă într-un film de comedie datorită interpretării impecabile a celor mai buni actori.

Smokey and the Bandit – trailer

Filme cu mașini de curse – Senna

Pelicula „Senna”, care prezintă imagini inedite din ultimii ani ai vieții lui Ayrton Senna și interviuri cu foștii săi rivali și prieteni din lumea Formulei 1, a câștigat la categoria film documentar la Sundance Film Festival. Un film documentar excepțional dedicat vieții celui mai mare pilot de Formula 1 din istorie, realizat cu participarea familiei Senna și cu sprijinul companiei Formula One Management, aparținând magnatului Bernie Ecclestone.

Filmul spune povestea remarcabilă a legendarului pilot brazilian Ayrton Senna, decedat în timpul cursei de la San Marino, în 1994. După ce a concurat în campionatele de karting din Brazilia, Senna s-a mutat în Europa la vârsta de 18 ani pentru a-și îndeplini visul de a concura în cea mai importantă competiție de monoposturi din lume.

Cele mai bune filme cu mașini – Death Proof

Pentru cea mai tare DJ-iță din Austin, Jungle Julia, apusul este o ocazie perfectă ca să piardă vremea prin oraș cu cele mai bune prietene ale sale. Fetele sunt frumoase de pică, așa că nu puține sunt capetele care se întorc după ele. Dar una dintre priviri e departe de a fi inocentă: sub fața brăzdată de cicatrice a Cascadorului Mike se ascunde un psihopat. Hobby-ul lui este să ia autostopiste în monstrul pe patru roți pe care-l conduce și să le ucidă cu cascadoriile sale. Care dintre fete va supraviețui?

Filme cu mașini de curse 2021 – Ford vs Ferrari

Ford vs Ferrari/Marea provocare: Le Mans 66, producție 20th Century Fox, a avut premiera la Telluride Film Festival.

Jucând rolurile unor staruri ale curselor auto din anii 60, Matt Damon în rolul celebrului designer auto Carroll Shelby şi Christian Bale în cel al pilotului Ken Miles, încearcă să îşi convingă şefii de la Ford că firma poate concura şi învinge la celebrul circuit Le Mans, în această poveste americană de succes. Shelby are sarcina ca în 90 de zile să construiască o maşină care să bată un Ferrari.

The Italian Job

Povestea unui jaf la Torino devine cea mai eficientă reclamă pentru mașinile Mini și se încheie cu unul dintre cele mai memorabile finaluri de film din istoria cinematografului.

E unul dintre filmele-cult din cariera lui Caine și singurul hit al regizorului Collinson, care a murit 11 ani mai târziu, la vârsta de 41 de ani. În rolul unui pungaș eliberat din închisoare care organizează un jaf masiv blocând străzile Torino-ului și o fugă la volanul a trei mașini Mini, Caine e din nou hărăzit cu o replică antologică („Youre only supposed to blow the bloody doors off!”). E una dintre multele replici brici ale acestei comedii flegmatice cu final neașteptat, iar distribuția – în care-l veți regăsi, surpriză, și pe comicul Benny Hill – e înțesată de nume mari, deasupra cărora tronează impozant Noel Coward.

Bullitt

Frank Bullitt este ales de Chalmers, un politician ambițios, să asigure securitatea unui mafiot care trebuie să depună mărturie în defavoarea unui influent om politic. Încercând să-l înlăture, banda acestuia doboară un polițist, prietenul lui Bullitt. Implicat de astă dată personal în urmărirea ucigașilor colegului său, Bullitt stingherește, prin râvnă, politica venală a unor cercuri influente, ceea ce-l aduce în război cu șefii, mizând cu întreaga carieră într-un joc care e departe de a-l arăta câștigător.

Cel mai bun film cu mașini – The Fast and Furious

Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei… multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini.

Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce mașina pe străzile din Los Angeles ca și când acestea ar fi proprietatea lui. Dominic își petrece timpul concentrându-se asupra curselor de mașini de maximă performanță. Cursele sunt un adevărat teatru de stradă, un câmp de luptă alimentat de adrenalină, tensiuni sexuale și viteză necontrolată.
Brian (Paul Walker) este un tip nervos și de asemenea pregătit să testeze limitele… După o discuție cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide că Brian este în ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, îi place mult ceea ce vede la Brian. Problema este că ei nu știu că Brian este polițist.
Brian lucrează sub acoperire… Banii se mișcă cu ușurință în aceste curse ilegale, iar polițiștii știu că o parte din aceștia sunt murdari. Dominic și Johnny sunt amândoi suspecți.
În timp ce rivalitatea dintre gașca lui Dominic și cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legăturile lui Brian cu Dom și Mia se adâncesc. El se simte într-un fel înrudit cu Dominic, iar atracția dintre el și Mia este prea puternică pentru a fi negată. Dar Brian este polițist și trebuie să decidă…

Filme cu mașini de curse online – Cars

Filme de animație cu mașini – Cars. În acest film, Lightning McQueen este un „mașinuț” mândru nevoie-mare, începător în ale curselor de mașini.
El merge în viteză spre o cursă importantă, dar ajunge în Radiator Springs, unde are un accident în urma căruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orășel.
Pentru a se revanșa, mândrul „mașinuț” este pedepsit să facă muncă în folosul comunității.
Deși ar face orice ca să scape de muncă, McQueen trebuie să învețe să-i respecte și să se împrietenească cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oraș și reveni pe circuitul de curse.

Christine

Un mit american devine un fioros coșmar pe patru roți și paradisul iluzoriu – infern… Christine: o bizară și cutremurătoare idilă magică, o tandră și sălbatică relație erotică între un vechi automobil și tânărul lui posesor, o poveste de dragoste stranie cu deznodământ catastrofal, în care seducția, gelozia și răzbunarea ating intensități monstruoase și ucigașe…

Așadar, dacă ești pasionat de acțiune și de cai putere, mai sus găsești lista celor mai bune 20 de filme cu mașini. Îți recomandăm să vizionezi și cele mai frumoase filme cu câini.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
FANATIK.RO
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Viva.ro
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
GSP.RO
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
FANATIK.RO
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Știrileprotv.ro
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Observatornews.ro
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI