Mergi direct la conținut »
Florin Chilian a trăit într-un canal un an de zile. Mărturisirile dureroase ale artistului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Chilian a trăit într-un canal un an de zile. Mărturisirile dureroase ale artistului

Florin Chilian a trăit într-un canal un an de zile. Mărturisirile dureroase ale artistului

Florin Chilian și-a amintit de cele mai grele momente din trecutul său, când a ajuns chiar să trăiască într-un canal timp de un an.

De Dana Aramă,

Florin Chilian, care locuiește într-o garsonieră de 25 de metri pătrați, și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Florin Chilian, care la un moment dat susținea că nu crede că va apuca 50 de ani, a vorbit despre copilăria extrem de grea pe care a avut-o și despre momentele teribile prin care a trecut.

„Am trăit într-un canal timp de un an de zile. Mâncăm 5-6 bomboane pe zi şi atât. Cineva mi-a înfundat pe gât mămăligă cu lapte şi am ajuns la urgenţă la spital, apoi n-am mâncat zeci de ani mămăligă.

 Eram pe străzi, umblăm pe străzi încercând să facem rost de bani să mâncăm. Eram nevoit să fur să am ce mânca, am trăit în canal şi sunt acum, la zece metri de locul ăla, dar nu vreau să mă uit acolo.

Nu m-am văzut niciodată căsătorit, nu voiam să am un copil, aveam o spaimă. N-am crezut că ă să ajung aici vreodată”, a declarat artistul in cadrul unei emisiuni de televiziune.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Close
Închide
  Close