Florin Dumitrescu va antrena echipa albastră. Pentru a1.ro, el a mărturisit că a luat alături de el un singur bucătar profesionist. „Echipa albastră care mă face pe mine să stau aici liniștit și să mă motivez de fiecare dată să trag din ce în ce mai tare. Dar în același timp îmi permit să fiu și dezamăgit de ei, să încerc să-i și motivez, o echipă albastră pestriță, care are parte de foarte multe piedici și multe, multe surprize”, a declarat Florin Dumitrescu la „Jurnal de Chefi fără limite”.
:contrast(8):quality(75)/https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/870x0/smart/filters:format(webp):contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2021/11/florin-dumitrescu-chefi-fara-limite-7.jpg)
„Mi-am ales oameni puternici”
„Eu în momentul în care m-am gândit la Chefi fără limite, m-am gândit la misiunile pe care le avem de făcut și mi-am ales oameni puternici, care să fie capabili să alerge, să facă lucruri pe lângă bucătărie. Pentru că pentru bucătărie sunt eu acolo lângă ei și îi pot ghida să gătim oricând, oricât, orice, oricum. O să vedeți că avem un singur bucătar profesionist. În rest, majoritatea vin din domenii total diferite. Ceea ce îi pune la un loc pe cei din echipa albastră este ambiția, dorința de a-și depăși limitele, dorința de a deveni mai buni, puterea, forța fizică, capacitatea de efort fizic foarte ridicată și e lângă asta chiar și puterea mentală: oameni foarte echilibrați”, a menționat bucătarul.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_72519460756ef7f4b1c274c25108fb2d.jpg)
„De-aia în echipa mea o să vezi un colonel în rezervă, o funcționară publică care muncește cu mâinile de când e mică și nu se dă în lături de la muncă, un fermier, un luptător K1, un cântăreț care vine din zona urbană și un sushi master care are nevoie să ne demonstreze că precizia japoneză este ceea ce avem nevoie când gătim împreună”, a mai spus chef Forin Dumitrescu,
Filmările din insulele grecești pentru „Chefi fără limite” s-au încheiat
„Chefi fără limite” este un format original, care e filmat în această toamnă în insulele grecești. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_5c83c5a0edf8b17ce327f55a217af905.jpg)

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_bf619e036909b3f7dcf54dfaf026bae6.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_53c39654fc618bdc3f7d24f8746ef442.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_e218403cd06214f27052c894b7729fba.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_4730c069edc80c30250b9cc16a804672.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/206_b457e1c640138dde3922a9164dd0a9b7.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_f7488ef15e8f4169559c7d48e79a801c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_5602e33cfbeeccd34ade25cfe7cfbb4b.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_aba554a2448f7bae395bfb6c72d8d638.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.