Mergi direct la conținut »
Fosta iubită a lui Florin Pastramă, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut Raluca Podea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta iubită a lui Florin Pastramă, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut Raluca Podea

Fosta iubită a lui Florin Pastramă, din nou pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut Raluca Podea

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a lăsat iar pe mâna medicului estetician. Acesta și-a făcut o intervenție la nivelul feței.

De Dana Aramă,

Raluca Podea, în vârstă de 32 de ani, și-a făcut o blaferoplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor, potrivit click.ro.

„Raluca Podea este o femeie pretenţioasă, care voia să scape de micile imperfecţiuni ale ochilor. La ea începuse să se formeze un pliu în colţul lateral, la pleoapa superioară, care o deranja în special la machiaj.

Am îndepărtat acest discret exces de piele printr-o operaţie simplă de 10-15 minute, cu anestezie locală. Pacienta este recuperată şi a plecat rapid din clinică.

Va reveni pentru scoatea firelor la 6-7 zile de la intervenţie. În tot acest timp, singura contraindicaţie este să folosească produse de machiaj”, a explicat dr. Călin Doboş, esteticianul care a operat-o pe blondă.

Raluca Podea a trăit o poveste de dragoste cu Florin Pastramă. În prezent, Florin Pastramă este căsătorit cu Brigitte Sfăt, cu care a început o relație în timpul show-ului de televiziune Ferma, difuzat de postul de televiziune Pro TV.


Citește și:

VIDEO | Primar PSD condamnat la 3 ani cu suspendare pentru moartea unei fete într-o groapă cu rahat e acum director adjunct la Direcția pentru Agricultură

Close
Închide
  Close