MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 13:50

FOTO & VIDEO | O poză bizară cu un ou a devenit cea mai apreciată de pe Instagram

Distribuie

Cea mai apreciată fotografie de pe platforma Instagram este una cu un… ou. Imaginea bizară a devenit cea mai populară de pe rețeaua socială, după ce a doborât recordul de 18 milioane de like-uri atins de Kylie Jenner.

Imaginea cu oul a ajuns la 26 de milioane de aprecieri, cu opt mai mult decât a atins Kylie Jenner la postarea în care anunța că a născut o fetiță, pe nume Stormi Webster.

 

View this post on Instagram

 

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

„Haideți să stabilim un nou record mondial și să obținem cel mai mare număr de like-uri la o postare pe Instagram”, scrie în descrierea imaginii cu un simplu ou.

 

View this post on Instagram

 

Lets set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this ? #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

A post shared by EGG GANG ? (@world_record_egg) on

În imagine au fost etichetate mai multe publicații importante (Daily Mail, CNN și BuzzFeed), dar și personalități precum Jimmy Fallon și Pewdiepie.

În momentul în care a văzut că nu mai are cea mai apreciată postare de pe Instagram, Kylie Jenner a postat un clip video în care spărgea un ou pe asfalt. Clipul video a fost urmărit de 15 milioane de ori.

 

View this post on Instagram

 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


CITEȘTE ȘI: FOTO/ Povestea IT-istului care a ajuns în National Geographic. Fotografiile sale au făcut înconjurul lumii


FOTO: INSTAGRAM

Citește mai multe despre imagine, instagram și ou pe Libertatea.

Comentarii