Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Gabriel Dorobanțu a-ncurcat datele și-a ajuns la concert cu o zi mai devreme. “Bine că nu s-a întâmplat să vin după”

Solist pe care seriozitatea îl recomandă mai ceva decât o carte de vizită, Gabriel Dorobanțu nu admite să întârzie la vreun concert de-al său, să cânte mai puțin decât s-a angajat s-o facă ori să se prezinte îmbrăcat necorespunzător. Regulile stricte de la care nu se abate, pentru a nu-și compromite bunul renume, l-au pus, recent, într-o situație amuzantă.

Weekendul trecut se anunța unul obișnuit pentru solistul de 66 de ani, cu deplasări și cântări. A devenit însă neobișnuit când s-a trezit la locul spectacolului antamat, doar pentru a descoperi că acolo… nu e nimeni!

“Am ajuns în localitatea vasluiană la oră rezonabilă, doar că m-am trezit într-o intersecție unde nu era nici un semn că are loc vreun eveniment, nici țipenie de om! Am dat de o doamnă, pe care am întrebat-o de știe unde are loc spectacolul. Mi-a răspuns «aici, dar mâine». Am dormit la un hotel în Bârlad și m-am întors a doua zi. Între timp, tot satul a aflat că i-am vizitat și cu o zi înainte. Așa am pățit și la Ostrov, mă amuz chiar și eu, acum. Bine că nu s-a întâmplat să vin după”, ne-a povestit veteranul solist pățania sa.

Daniela Condurache a cântat în altă comună, Aurel Moldoveanu, la altă nuntă!

Dacă Gabriel Dorobanțu a încurcat zilele spectacolului, alți colegi de-ai săi au încurcat locurile!

Cunoscuta solistă de muzică populară Daniela Condurache a cântat, la un moment dat, la o sărbătoare locală într-o comună învecinată celei unde fusese plătită să urce pe scenă! Așa că a trebuit să susțină două spectacole…

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

Și Aurel Moldoveanu a avut parte de o întâmplare asemănătoare. Chemat să cânte la o nuntă, la Slănic Moldova, solistul a-ncurcat saloanele de petreceri și a întreținut atmosfera, o bună bucată de vreme, la o petrecerea la care nu era așteptat. La un moment dat, mirele, probabil făcându-și procese de conștiință, i-a șoptit la ureche cam cum stau lucrurile, iar Aurel și-a luat microfonul și s-a mutat în salonul vecin, unde era așteptat de nuntași de ceva vreme…

Close
Închide
  Close