MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea are probleme cu fetița sa. Victoria face nazuri

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a dezvăluit că fiica sa, Victoria, a început să fie pretențioasă atunci când vine vorba de mâncare.

Ca orice mămică, Gabriela Cristea se lovește și ea de diverse probleme atunci când vine vorba de copii. Astfel, vedeta de televiziune a dezvăluit, la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, că fetița sa, Victoria, a început să facă nazuri la mâncare, ceea ce îi cam dă bătăîi de cap vedetei.

 

„Fiică-mea nu mai mănâncă nimic, mănâncă doar ce vrea ea.

Important e că am reușit să-i bag copilului câteva înghițituri de mâncare, iar la sfârșitul zilei să fiu mulțumită că a mâncat copilul.

Important e ca eu să îi bag pe gât mâncarea potrivită, de restul, mă duc la doctor”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea este o cunoscută vedetă de televiziune din România. În prezent, Gabriela Cristea este moderatoarea show-ului matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la postul de televiziune Antena Stars. Este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Fiica celor doi a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, mancare și victoria pe Libertatea.

Comentarii