Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gina Lollobrigida a împlinit 90 de ani. Legendara actriță, serbată cu un tort de peste doi metri | FOTO

Gina Lollobrigida a împlinit 90 de ani. Legendara actriță, serbată cu un tort de peste doi metri | FOTO

Gina Lollobrigida a împlint 90 de ani, pe 4 iulie. Legendara actriță a avut parte de o petrecere pe măsură, organizată în Roma de la care nu au lipsit numeroase vedete, relatează Daily Mail.

Gina Lollobrigida a fost sărbătorită cu un tort de peste doi metri, dar și de mai mulți actori italieni. Totodată, în cinstea ei, în Roma a fost dezvelită o nouă statuie care o reprezintă.


Citește și: Sportivă medaliată cu aur, reprofilată pe videochat. Au aruncat două sacoșe cu vibratoare pe geam. Imagini incredibile


Gina Lollobridida, cunoscut și sub porecla “La Lollo” şi-a construit o carieră strălucită în Franţa, Italia şi Statele Unite. Ea a jucat alături de unii dintre cei mai renumiţi actori de la Hollywood, precum Humphrey Bogart, Rock Hudson, Burt Lancaster, Tony Curtis şi Frank Sinatra.

Printre cele mai celebre filme ale sale se numără „Solomon şi Sheba”, „Pâine, dragoste şi fantezie” şi „Notre Dame din Paris”.  Actrița italiană a fost măritată cu Milko Skofic (între 1949–1971), iar din 2006 e căsătorită cu Javier Rigau, de doar 53 de ani, pe care îl acuză că a păcălit-o să semneze un act de căsătorie.


Citește și: Fostul soț al Israelei Vodovoz a ajuns să cerșească pe stradă. Cum a fost surprins pe străzile de la Cannes


NorthFoto

Close
Închide
  Close