Mergi direct la conținut »
Internauții au făcut glume pe seama hainelor lui Adam Levine de la Super Bowl: "Seamănă cu o piesă de mobilier retro"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Internauții au făcut glume pe seama hainelor lui Adam Levine de la Super Bowl: "Seamănă cu o piesă de mobilier retro"

Internauții au făcut glume pe seama hainelor lui Adam Levine de la Super Bowl: „Seamănă cu o piesă de mobilier retro”

Concertul pe care l-a susținut Maroon 5 în pauza de la Super Bowl nu a reușit să țină în fața ecranelor numărul așteptat de telespectatori, iar dintre cei care s-au uitat, o parte au făcut glume pe seama hainelor alese de solistul Adam Levine.

Cântăreața și-a început showul de pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, îmbrăcat într-un maiou maro cu carouri, iar câțiva telespectatori au comparat obiectul vestimentar cu piese de mobilier retro.

Utilizatorul de pe Twitter, Morgan Jordal, a dat lovitura atunci când a postat o imagine în care ține o pernă în carouri alături de imaginea lui Lavine. „De îndată ce am văzut cămașa lui Adam Levine, am spus că ar părea că ar fi un obiect decorativ din anii 70, apoi Facebook m-a susținut”, a scris această alături de fotografie.

Tweet-ul a fost apreciată de peste 25.000 de ori, iar alți internauți au răspuns la rândul lor cu fotografii asemănătoare.

„Am același model … pe un fotoliu!”, a scris un alt internaut, în timp ce altul a făcut o poză cu o draperie asemănătoare cu maioul în carouri al lui Levine.

Trupa Maroon 5 alături de Travis Scott şi Big Boi au concertat, duminică, în pauza Super Bowl 2019. Adam Levine a rămas la bustul gol în fața a mii de spectatori, dar nici asta nu i-a împiedicat pe fani să numească prestația trupei ca „una dintre cele mai dezamăgitoare din toate timpurile”.

Fanii din întreaga lume şi-au exprimat dezamăgirea faţă de concertul oferit de Maroon 5 în pauza Super Bowl. Internauții au scris pe rețelele de socializare că spectacolul a fost „prea lung” sau pur şi simplu „prost” ori „plictisitor”, potrivit thesun.co.uk.


Citește și: CORESPONDENȚĂ „România din Antarctica”/ Aventurile bagajului rătăcit: „Parcă toate lucrau împotriva noastră”


 

Close
Închide
  Close