Mergi direct la conținut »
Hanellore dezvăluie motivul pentru care a divorțat de Bogdan. A clarificat situația
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hanellore dezvăluie motivul pentru care a divorțat de Bogdan. A clarificat situația

Hanellore dezvăluie motivul pentru care a divorțat de Bogdan. A clarificat situația

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a dat cărțile pe față și a explicat foarte clar care au fost de fapt motivele care au dus la divorțul ei de Bogdan.

De Dana Aramă,

Hannelore a fost căsătorită cu Bogdan timp de câteva luni, după care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Despre motivele divorțului s-au făcut numeroase speculații, însă hennelore a decis acum să pună lucrurile la punct.

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Hannelore a explicat din ce cauză a decis să se separe de Bogdan.

„Noi ne-am căsătorit pentru că așa am simțit, după emisiune, dar am decis să divorțăm pentru că așa e mai bine pentru amândoi… Știam ce a făcut el, știa ce am făcut eu la Insula Iubirii. Nu asta a fost cauza divorțului, pot spune că nu comunicarea a fost cauza principală a despărțirii noastre.

Doar că, să mă înțelegeți, între noi erau deja prea multe probleme. Apăreau certuri, și nu din cauza emisiunii. Erau lucruri mărunte, dar ne certam des. Și, să fiu sinceră, o dată ce a dispărut încrederea, e greu să o mai recuperezi. Vorbim și de gelozie, da, dar din partea mea…

Deja era o rutină și ne mai și ciondăneam toată ziua. Am decis să ne despărțim. Parcă nici nu ne mai făceam timp unul pentru celălalt „, a declarat Hannelore.


Blonda a oferit detalii și despre ispita Andi, care a cucerit-o la show-ul Insula Iubirii.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 


„Vreau să spun că nu Andi a fost problema care a apărut, nu el a fost cauza…

Nu, nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație.

Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după”, a afirmat Hannelore.

Citește și: Libertatea are corespondent special la Madrid, la Congresul socialiștilor europeni, unde Dragnea și Dăncilă vor fi prezenți. Azi și mâine, socialiştii europeni îşi prezintă viziunea pentru viitorul Europei

Close
Închide
  Close