Mergi direct la conținut »
În ce țară a plecat Otilia „Bilionera”, după ce a fost eliminată din „Ferma”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > În ce țară a plecat Otilia „Bilionera”, după ce a fost eliminată din „Ferma”

În ce țară a plecat Otilia „Bilionera”, după ce a fost eliminată din „Ferma”

Otilia „Bilionera” Brumă a fost eliminată din Ferma, în urma duelului cu Diana Belbiță, în ediția de joi seara, iar în următoarea perioadă, artista va urca din nou pe scenă în fața publicului străin.

Otilia va pleca în Kurdistan, unde  se va relaxa departe de casă, dar va susţine şi un concert, după care a fost solicitată să meargă în Turcia și în Anglia. Se pare că după participarea la show, Otilia  are din ce în ce mai multe concerte.  Ea a promis la PRO TV, imediat după eliminare, că va lansa un hit mai mare decât „Bilionera”, aşa că fanii așteaptă cu nerăbdare următoarea piesă.

Cum pe durata show-ului nu  a avut acces la telefon și internet și nu  a putut lua legătura cu cei dragi, artista a găsit o altă modalitate pentru a-i transmite iubitului ei câtde mult îi simte lipsa, într-o scrisoare. „Dragul meu Habubu, ai venit în viața mea fix când rămăsesem fără speranță. Ai scos tot ce era mai bun din mine și pentru asta îți multumesc! A ta și numai a ta, un îngeraș în formă de copilaș, Otilia!”, este declarația pe care Otilia Bilionera i-o face iubitului ei într-o scrisoare.

Citește și

INTERVIU nefardat cu președintele FRG despre situația dificilă în care se găsește gimnastica românească: „Degeaba așteptați minuni de la Răducan”

 

Close
Închide
  Close