MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 11:23

În plin scandal, Valentina Pelinel e cu zâmbetul pe buze și se distrează departe de țară

Distribuie

În plin scandal privind sarcina sa, Valentina pelinel a plecat departe de țară. Fostul model se află în Franța, unde se bucură de iarnă, de liniște și se distrează în compania unei prietene.
În timp ce în România, numele ei este prezent pe toate posturile de televiziune, în Franța ea își vede liniștită de viață, este extrem de zâmbitoare și nu pare deloc afectată de tam-tam-ul pe care l-a iscat cu anunțul privind sarcina sa.
În această dimineață, valentina Pelinel a postat, pe pagina sa de pe un site de socializare, o fotografie în care apare alături de prietena ei, în timp ce se plimbă prin ninsoare.

Luată la întrebări de fani despre o așa-zisă fugă din țară după scandal, blonda a replicat:
„De ce sa fug? Am anuntat din timp ca plec, dar… Revin”.
Valentina Pelinel a anunțat, pe 4 ianuarie 2016, că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume un băiețel. Imediat după anunțul blondei, au apărut speculații că bebelușul ar fi al lui Cristi Borcea, deși fostul model nu a dezvăluit numele celui cu care a conceput copilul. Soția lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a ieșit la atac, aruncându-i vorbe grele Valentinei Pelinel care, la rândul ei, a ripostat vehement la acuzele care i se aduc.

Comentarii