Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > INSTASTORY | Andreea Mantea, zi de naștere în deplasare. Prezentatoarea TV face 33 de ani

INSTASTORY | Andreea Mantea, zi de naștere în deplasare. Prezentatoarea TV face 33 de ani

De Denisa Macovei,

Vinerea viitoare, 20 septembrie, Andreea Mantea împlinește 33 de ani, însă programul o va împiedica să petreacă așa cum și-ar dori. Prinsă între două emisiuni, una care se filmează la Istanbul și alta, prin diverse orașe din România, bruneta face de vreun an naveta România-Turcia, stând mai mult prin avioane și pe platoul de filmare decât cu cei dragi. Probabilitatea ca aniversarea s-o prindă la muncă este, prin urmare, foarte mare.

Andreea și-a început cariera în TV la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ușor, ușor a ajuns în alte producții de succes, ca „Noaptea erorilor” și “Din dragoste”, alături de Mircea Radu, apoi la emisinea „Tombola câștigătorilor” cu Aurelian Temișan. Emisiunea „Burlăcița” a urcat-o o treaptă în carieră, imediat după aceasta, ea primind proiectele mult mai mari, precum „Mireasă pentru fiul meu”, „WowBiz”, „Nuntă cu surprize” sau „Te vreau lângă mine”. Acum prezintă la Kanal D „Se strigă darul” și „Puterea dragostei”.

Close
Închide
  Close