Mergi direct la conținut »
Iulia Albu o critică pe Andreea Marin. "Începe să semene suspect de mult cu Sânziana Buruiană"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu o critică pe Andreea Marin. "Începe să semene suspect de mult cu Sânziana Buruiană"

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin. „Începe să semene suspect de mult cu Sânziana Buruiană”

Iulia Albu a comentat una dintre cele mai recente apariții ale vedetei de televiziune Andreea Marin. Fashion-editorul nu a apreciat apariția fostei zâne a surprizelor.

De Dana Aramă,

Andreea Marin apare îmbrăcată într-o ținută strălucitoare și cu o perucă argintie în două fotografi pe care le-a postat de curând în mediul online. Apariția vedetei a fost comentată de fashion-editorul Iulia Albu, pe blogul său.

„Andreea Marin începe să semene suspect de mult cu Sânziană Buruiană. „Zâna Pătrunjel”, numită așa după celebra pățanie cu frunzulița dintre dinți, este toată un argintiu cu negru și o perucă. Mai nou, „colegele ei de endorsement” sunt Andreea Bălan, la fel de neinspirată din păcate, Oti (Bravo aveai stil) și Raluca Pastramă. Superb! Niciodată nu purtați rochii/salopete/bluze/trențe cu inserții din tulle elastic. Arată ieftin și made în China… Perucile blond platinat nu pot fi purtate cu orice nuanța a pielii și în niciun caz așezate pe ceea ce pot doar să suspectez că este un pig tail în vârful capului. Voi unde credeti că merge totuși? BAU”, a scris Iulia Albu.


Citește și:

Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Close
Închide
  Close