MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2013 15:35 , de Cristiana Trifu

Iulia Albu: „Pentru mine Mihai este un capitol închis. E sub demnitatea mea să mai comentez acuzaţiile lui”

Distribuie

De ceva timp, prin intermediul emisiunilor de divertisment, cei doi se somează reciproc să înceteze cu expunerea vieții lor private și cu oferirea de informații legate de împărțirea bunurilor la partaj ori despre pensia alimentară pentru micuța Mikaela.
Iulia Albu a declarat ,astăzi, în cadrul emisiunii Drept la ţintă de la Kanal D că este sub demnitatea ei să mai comenteze acuzaţiile creatorului de modă.
„Fostul meu soţ suferă enorm. Îmi pare extrem de rău pentru Mihai. E adevărat că lucrurile nu mai mergeau între noi. Îmi pare rău ca s-a aflat toate detaliile despre noi. Cred că lui Mihai îi pare rău pentru declaraţiile făcute. Pentru mine Mihai este un capitol închis. Nu vreau să mai comentez acuzaţiile fostului meu soţ pentru că este sub demnitatea mea”, a spus Iulia Albu.
În urmă cu câteva zile, designerul de pantofi se declara deranjat de faptul că fiica lui este expusă excesiv la tv din cauza Iuliei.
„Mă deranjează că fiica mea e la tv. Mă deranjează expunerea copilului meu. E anormal ca fiica mea să fie plimbată de un tată artificial. Este o mare greşeală. Copilul meu nu este pregătit pentru acest pas. Îi e greu. Vreau ca Iulia să înceteze să mai dea detalii intime.”
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.
Citeşte şi: Iulia Albu, cu găina la coafor! Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o pe vedetă în plină acţiune
Plătită «să facă sex» cu Albu şi cu Trăistariu

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii