Mergi direct la conținut »
Iuliana Marciuc, despre slăbit. "Am fost șocată când mi-a spus"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iuliana Marciuc, despre slăbit. "Am fost șocată când mi-a spus"

Iuliana Marciuc, despre slăbit. „Am fost șocată când mi-a spus”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc arată extraordinar de bine după ce a slăbit. Vedeta a povestit cum a reacționat în momentul în care i s-a spus că trebuie să slăbească.

De Dana Aramă,

Iuliana Marciuc a participat zilele trecute la Viva Party 2019, unde a afișat o siluetă impecabilă. Binecunoscuta prezentatoare de la Televiziunea Națională a purtat o rochie în două culor, alb și negru, care i-a pus în valoare formele.

Iuliana Marciuc, în vârstă de 52 de ani, a slăbit 8 kilograme și s-a apucat serios de sală în ultimele luni, deși nu a fost niciodată o fire sportivă. Replica medicului – „Jos kilogramele!” a șocat-o atât de tare pe Iuliana, încât a ajuns să facă sport de trei ori pe săptămână și acum se simte mai tânără cu 12 ani.

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele!

Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Sincer… uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele!”, a declarat iuliana Marciuc pentru viva.ro.

„Am întinerit cu 12 ani, ceea ce este incredibil! Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea”, a mai spus ea.

Vezi mai multe pe viva.ro.


Citește și:

Cine este Carmen Mihălcescu, șefa interimară a Camerei: Legături cu puciștii din PSD, Elena Udrea și SOV

Close
Închide
  Close