Plecată de foarte mult timp în Mexic, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță de telenovele, Joana Benedek nu a uitat niciodată de România. Vedeta este alături de toți cei, în data de 10 august și în zilele următoare, au protestat la mitingul diasporei, care s-a desfășutrat în Piața Victoriei din Capitală. De altfel, și presa internațională a relatat pe larg despre cele întâmplate la mitingul diasporei.

„???? Dragii mei, vă transmit dragostea mea și binecuvântări pentru fiecare, dintre voi, care deja sunteți eroii poporului român!
În numele Lui HRISTOS, se face Justiția Divină pentru poporul român, împotriva Guvernului PSD-ist și a lui Liviu Dragnea, în mod special!
Dumnezeu face DREPTATE!
Și Legea umană face de asemenea dreptatea ei!
Domnule președinte Klauss Iohannis, vă mulțumim pentru ca sunteți de partea poporului! Faceți totul, pâna la ultima consecință pentru apărarea țării. Noi suntem cu dumneavoastră!
Trăiasca România liberă de Comunism, de coruptie, abuzuri și injustiție! Amin! ??
NU NE ESTE FRICĂ PENTRU CĂ AVEM DREPTATE! NE VREM ȚARA ÎNAPOI, DIN MÂINILE COMUNIȘTILOR! ?
Joana Benedek”, a tranmis actrița de telenovele în mediul online.

Joana Benedek, departe de țară, dar cu sufletul lângă români. "Sunteți deja eroii poporului român"

„Iubiții mei români, curajoși și falnici!
Vă felicit pe fiecare, care ați ieșit să ăa manifestați durerea și iubirea de țară! Mă simt mândră de fiecare dintre voi, că ați ieșit să vă apărați țara, cu riscul vieții și a celor dragi! Mândră că sunt româncă! Și așa voi fi, până-n ultima clipa a acestei vieți! Amin! ♥️??
Să ne rugăm pentru cei care suferă în acest moment și sa ne unim în continuare! Cer cu toată inima și sufletul meu să se facă JUSTIȚIA DIVINĂ și Umană, în ceea ce privește vinovații din această seară și împotriva comuniștilor, care ne-au sechestrat țara! Vor plăti foarte scump tăadarea de țară și de neam! Amin! În Numele Domnului Nostru Iisus Hristos! Amin!
Vă iubesc! ♥️??
Felicitări, de asemenea, D-lui Președinte Klaus Iohannis pentru susținerea poporului! Este în continuare rândul dumneavoastră, Dle Președinte, sa faceți DREPTATE POPORULUI ROMÂN!
Între Dumneavoastră și noi, poporul, vom învinge! Amin!
Doamne ajută!  Joana Benedek”, a mai transmis vedeta.


Citește și: Simona Halep a câștigat titlul la Montreal. Este al treilea succes din 2018 și al 18-lea al carierei. Scandare anti-PSD din tribună, la finala cu Sloane Stephens / VIDEO


 

Urmărește-ne pe Google News