De Dragoș Tănase,

Acest EP* reprezintă regăsirea sa ca artist, din punct de vedere compozițional, patru dintre producțiile prezente pe material aparținându-i în totalitate, în ceea ce privește liniile melodice și versurile.

Genul muzical pe care îl abordează este blues cu influențe rock, funk și pop, fiind un material gândit să poată fi expus live 100%, Julie Mayaya fiind un live performer.

Tot materialul discografic este pregătit alături de Marius Pop și Jean Piloiu la Rootz Studio.

Lansarea oficiala a EP-ului va avea loc pe 26 septembrie în București, data la care va lansa către publicul larg si primul single de pe EP, însoțit de videoclip.

Însă, Julie a ales să facă lansarea în avanpremieră, pe 31 august 2019, în cadrul celui mai mare festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, acompaniată de Marius Pop Band.

Julie Mayaya promite un concert extraordinar, zilele acestea repetând intens alături de trupa aleasa pe sprânceană pentru acest moment: Marius Pop – chitara/orchestratie/producție (RO), Cristi Copaciu – Chitara (RO), Eduard Nicolae – Keyboards (RO), George Găitan – Chitara bass (RO), Roberto Porta – Tobe (IT).

Pe aceeași scenă de la Focșani Blues Festival va cânta și celebrul trompetist, pianist și compozitor cubano-american de jazz Arturo Sandoval.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Este câștigătorul a zece premii Grammy, șase premii Billboard și un premiu Emmy.

A fost decorat de fostul președinte american Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertăți.

Sandoval este considerat drept unul dintre cei mai importanți artiști de latin-jazz din lume, a cărui viață a fost transpusă în filmul de televiziune ,,For Love or Country – Arturo Sandoval”, personajul Arturo Sandoval fiind interpretat de cunoscutul actor Andy Garcia.

În ceea ce o privește pe Julie, aceasta a ales să lanseze o dată la două luni variantele de studio, oferind publicului acces la întregul material în cadrul concertelor live pe care artista le va susține în București și în restul țării.

“Acest EP este unul din pașii cei mai importanți din cariera mea de până acum, este primul meu EP … Am făcut piese așa cum am vrut, cum am simțit, fără să mai cer părerea nimănui. Este un pas important, fiind și prima piatră pusă pe drumul meu de cantautor.

Julie Mayaya:

Julie Mayaya, concurenta lui Horia Brenciu, a câştigat sezonul doi al show-ului muzical de la Pro TV şi marele premiu de 100.000 de euro.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

Horia Brenciu revine la Vocea României, după cinci ani în care a fost jurat la X Factor (Antena 1). Artistul va intra în echipa antrenorilor în locul Andrei, în al nouălea sezon al emisiunii.

Horia Brenciu și Julie Mayaya

Așadar, dacă nu aveți planuri pe 31 august, vă aștept cu drag la FBF 2019. “Music brings us together (Muzica ne unește! – n.r.)”

Julie Mayaya:

*EP (Extended Play) este denumirea dată înregistrărilor pe vinil sau CD care sunt prea lungi pentru a fi numite single-uri dar prea scurte pentru a fi calificate drept albume (cf. Wikipedia). De obicei, un album conține zece sau mai multe piese (între 40–80 minute), un single are între una și trei (5–15 minute), iar un EP de la patru la șapte (în jur de 15–25 minute).

Citeşte şi:

Cum se împacă Horia Brenciu cu noii colegi de la “Vocea României”? “Fac schimb de rețete cu Irina, iar Tudor îmi interpretează din Cehov”

EXCLUSIV/Pe Julie Mayaya o mai cheamă și «Dor de bunica»! Are cel mai bizar nume din showbiz

Julie Mayaya face dezvăluiri despre viața sentimentată. “A durat patru ani. Am fost pe poziție”

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum