Mergi direct la conținut »
Lili Sandu vrea neapărat copii. "Silviu e puțin plecat, probabil când se va întoarce vom discuta despre acest lucru"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lili Sandu vrea neapărat copii. "Silviu e puțin plecat, probabil când se va întoarce vom discuta despre acest lucru"

Lili Sandu vrea neapărat copii. „Silviu e puțin plecat, probabil când se va întoarce vom discuta despre acest lucru”

Lili Sandu a mărturisit că își dorește foarte mult copii. vedeta formează un cuplu cu Silviu Țolu.

De Dana Aramă,

 

Lili Sandu, în vârstă de 39 de ani, este pregătită să devină mămică. Vedeta formează un cuplu cu Silviu Țolu, care în prezent este implicat în proiectul Ferma, de la postul de televiziune Pro TV.

Lili Sandu a vorbit despre copii într-un interviu la o emisiune de televiziune. Vedeta susține că a fost influențată de buna ei prietenă, Catrinel Menghia, care a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu câteva zile.


„Da, îmi doresc să devin mamă. Este foarte adevărat. Am simțit sentimentul acesta matern din ce în ce mai des în ultima perioadă…

Prietena mea Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, mi-a adus o mare bucurie în suflet și m-a pus pe gânduri. Silviu (n.r. iubitul ei) e puțin plecat, probabi când se va întoarce vom discuta despre acest lucru”, a declarat Lili Sandu.

Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

 

 

Close
Închide
  Close