MENIU CAUTĂ
26 Mai. 2012 08:01 , de Magdalena Duru

Luminiţa Anghel nu crede în piesa celor de la Mandinga? „E o melodie uşoară, pe care o poţi fredona la plajă, când bei bere”

Distribuie

Artista îi sfătuieşte pe reprezentaţii României la Eurovision să nu se teamă de eventualele probleme tehnice care pot să apară chiar şi în finala din această seară, deoarece piesa „Zaleilah” este uşor de interpretat.
„Este posibil să nu-ți meargă casca în orice apariție live, este posibil să se întâmple foarte multe lucruri. Dar nu cred că a fost o problemă neapărat tehnică pe scenă acolo. Dacă mă întrebi pe mine, personal, până la urmă ce au făcut pe scenă a fost ok. ‘Zalelah’ nu este o piesă foarte grea. Nu aveau de ce să-și facă probleme. Piesa trupei Mandinga este una ușoara, pe care o poate cânta și fredona oricine. Este o piesă de radiouri, pe care o poți asculta vara la plajă, când bei bere rece și faci câteva bazine în piscină”, a spus Luminiţa Anghel, recent, în emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena 2.
Trupa Mandinga participă în această seară, cu piesa „Zaleilah”, în finala concursului Eurovision 2012, care va avea loc la Baku, Azerbaidjan.

Citește mai multe despre Luminița Anghel și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii