Mergi direct la conținut »
Mama lui Alex Velea vine la “Aici eu sunt vedeta”. Ce dezvăluiri face aceasta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama lui Alex Velea vine la “Aici eu sunt vedeta”. Ce dezvăluiri face aceasta

Mama lui Alex Velea vine la “Aici eu sunt vedeta”. Ce dezvăluiri face aceasta

Mama lui Alex Velea  vine la “Aici eu sunt vedeta”, alături de fiul ei. Aceasta face dezvăluiri interesante despre interpret.

De Livia Lixandru,

Alex Velea vine în această seară, de la ora 21.15, în prima ediție “Aici eu sunt vedeta”, să îi pună în dificultate pe Mihaela Cernea, Andrei Duban și Ionuț Iftimoaie, primele trei celebrități invitate alături de copiii lor în show-ul de la Antena 1.

Mama lui Alex Velea vine la “Aici eu sunt vedeta”. Ce dezvăluiri face aceasta

Mama lui Alex Velea, alături de fiul ei într-un platou de televiziune

Alex vine împreună cu mama sa, iar aceasta va spune o întâmplare din copilăria fiului său. Iubitul Antoniei și mama lui au o relație specială. Întâmplarea va fi povestită până la un anumit punct, deznodământul urmând a fi ghicit de cei trei părinți celebri din platou. Cine ghicește varianta corectă, va câștiga punctele puse în joc la această probă.

Cu acest prilej, doamna Velea va dezvălui faptul că micul Alex era un mare colecționar de “vietăți care circulă prin iarbă”, respectiv șopârle, gușteri, dar și de insecte precum bondarii. Cum într-una din zile, Alex a plecat de-acasă cu intenția de a-și mări colecția și a “uitat” să se întoarcă, mama s-a dus să-l caute disperată. Ce s-a întâmplat mai departe, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

În această seară, de la ora 21.15, copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, în prima ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

Citește și


A alergat primul maraton pentru o halbă de bere, iar acum este la un pas de un record mondial


 

 

 

 

Close
Închide
  Close