Mergi direct la conținut »
Mara Bănică, după incidentul violent în care a fost implicat fiul său la școală. ”Dima a avut niște probleme după acea lovitură”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mara Bănică, după incidentul violent în care a fost implicat fiul său la școală. ”Dima a avut niște probleme după acea lovitură”

Mara Bănică, după incidentul violent în care a fost implicat fiul său la școală. ”Dima a avut niște probleme după acea lovitură”

Jurnalista Mara Bănică a trecut, de curând, printr-o întâmplare tulburătoare, fiul ei fiind bătut la școală de învățătoare. Despre acest incident violent, despre consecințele lui, dar și despre recomandările  specialiștilor în astfel de cazuri, Mara Bănică vorbește în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Deși învățătoarea care l-a agresat pe fiul Marei Bănică și care i-a jignit pe ceilalți copii din clasă a fost concediată, jurnalista susține că, din păcate, nu este un caz singular și ar trebui luate măsuri în fiecare caz în parte.

”A fost ceva absolut șocant pentru mine. Directoarea școlii a reacționat însă foarte ok, iar profesoara a fost trimisă acasă definitiv. Dima, fiul meu, a avut ulterior niște probleme după acea lovitură. Pentru că nu a fost lovit niciodată, nu a avut instinctul de a se feri și are un aparat dentar care i s-a rupt din cauza loviturii. A mușcat atunci cumva strâmb, de la palma aia, nu știu ce s-a întâmplat. Am văzut asta mai târziu, am fost la ortodont, a fost o întreagă poveste, a trebuit să i-l scoată. Eu sunt convinsă că învățătoarea nu știa că este fiul meu, cred că dacă ar fi știut nu l-ar fi lovit. Ceea ce este foarte greșit. Faptul că fiul meu a trecut prin asta a salvat cumva alți copii”,  povestește Mara Bănică în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”,  de la Antena Stars.

Citește și

VIDEO/ Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară cu bucătărese de la sate și bucate de mulți uitate. Actorul e pasionat de gătit

 

Close
Închide
  Close