12 Sep. 2017 10:56

Marcel Toader o dă de gol pe Maria Constantin. Ce medicamente lua aceasta

Distribuie

Omul de afaceri Marcel Toader continuă să scoată la suprafață detalii nebănuite și incomode despre fosta sa parteneră de viață, cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

Marcel Toader și Maria Constantin au decis să divorțeze după  doi ani de mariaj. Omul de afaceri o acuză pe solistă că  i-a fost infidelă. Ba mai mult decât atât, cu fiecare apariție la TV, Marcel Toader scoate la iveală noi amănunte personale despre cea care i-a fost consoartă.

Maria Constantin se află la cel de-al doilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care are un copil, Codruț, pe care nici măcar nu l-a sunat de ziua sa de naștere, care a fost pe 6 septembrie.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, Marcel Toader a prezentat casa în care a locuit cu Maria Constantin. Omul de afaceri a dexzvăluit, la un moment dat că partenera sa de viață obișnuia să ia numeroase medicamente pentru zona intimă.

„Aici dormeam noi, acolo dormea ea, aici era locul meu… Am aruncat trei sferturi, pentru că erau medicamente speciale. Adică niște medicamente pentru zona intimă, foarte multe…”, a declarat Marcel Toader la emisiunea mai sus-menționată.


Citește și: EXCLUSIV | Costi Diță, alias Giani cel tupeist din „Las Fiebinți” era un adolescent timid. ”Mama mi-a spus în ce direcție s-o iau!”


 

Comentarii