MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 08:52

Mesajul Mariei Constantin la zi de sărbătoare. Cum s-a pozat artista împreună cu băiețelul ei

Distribuie

Mesajul Mariei Constantin la zi de sărbătoare. Pentru că astăzi sărbătorește Sfântă Marie, artista a ținut să le transmită fanilor că este fericită și împlinită, pentru că fiul ei este alături de a.  Vedeta se află împreună cu băiețelul ei, la Sulina.

”Azi, la zi de sărbătoare, în sufletul meu este bucurie, împlinire, mulțumire: Fecioara Maria mi-a ascultat rugăciunile si fiul meu este lângă mine ! Vă doresc şi vouă o zi cât mai frumoasă alături de familie iar pentru cei prezenți la Sulina ,astă seară cântă cu toată dragostea…A voastră , MARIA”, a scris Maria Constantin pe contul de socializare.

Zilele trecute, artista de muzică populară a postat pe contul de socializare un selfie împreună de băiețelul ei, iar alături a scris un mesaj pentru fani. ” Cu ajutorul doamnei avocat Oana Anghel, avem vacanţă prelungită! #mylove”,  a scris Maria Constantin în dreptul imaginii. Astfel că, cei doi vor putea să petreacă mai mult timp împreună, după ce fostul soț al vedetei și-a dat acordul. Codruț locuiește în prezent cu tatăl lui, Ciprian Tapota Lătărețu.

Citește și

Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, recunoaște că el este „bărbatul în alb”: „E vară, e cald, aşa am venit efectiv îmbrăcat de acasă”

Citește mai multe despre Mesaj pe Libertatea.

Comentarii