MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2011 10:22

Michele Placido: „Lui Berlusconi nu i-a plăcut ‘Caracatiţa'”

Distribuie

Michele Placido este expert în filme cu mafioţi. "Nu ştiu exact cum staţi cu Mafia în România, dar pot să vă dau oricând sfaturi despre cum să faceţi un film cu gangsteri", a spus actorul în vârstă de 65 de ani.

Michele Placido a adăugat: „Serialele TV pot fi instrumentate nu numai de mafioţi, ci şi de politicieni. Mesajul Mafiei e întotdeauna unul de putere: suntem atât de puternici încât putem omorî şi ofiţeri de poliţie. Comisarul Cattani era un exemplu de rezistenţă împotriva Mafiei, de aceea era şi foarte iubit de public. Dar Mafia poate fi ignorantă, ba chiar foarte ignorantă, şi să nu-şi dea seama de calităţile şi efectul unui film”.

Actorul a concluzionat: „Eu, personal, nu am primit ameninţări în timpul filmărilor, dar bineînţeles că Mafia nu era fericită cu acest film, cum nu erau nici politicienii italieni. După sezonul al treilea, la TV, politicienii au refuzat să vorbească despre el. Nici lui Berlusconi nu i-a plăcut şi a declarat de mai multe ori că serialul vinde o imagine proastă a Italiei peste graniţă”.
Sursă: filmreporter.ro
Uite AICI momentul în care Corado Cattani a fost ucis:

Comentarii