Mergi direct la conținut »
Miley Cyrus l-a cucerit pe Woody Allen. Va juca într-un serial realizat de regizorul american!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Miley Cyrus l-a cucerit pe Woody Allen. Va juca într-un serial realizat de regizorul american!

Miley Cyrus l-a cucerit pe Woody Allen. Va juca într-un serial realizat de regizorul american!

Miley Cyrus se pare că își revine, în mod spectaculos. Aceasta se pare că e hotorâtă să renunțe la stilul de viață haotic de până acum. S-a împăcat cu fostul ei logodnic, Liam Hemsworth, iar acum își încearcă iar talentul în actorie. Aceasta va juca într-un serial realizat de regizorul american Woody Allen pentru serviciul video al Amazon.

De Ana Hațeg,

La începutul anului trecut, Woody Allen, în vârstă de 80 de ani, a acceptat să scrie şi să regizeze primul său serial din carieră, o producţie în şase episoade, a câte 30 de minute, pentru grupul online Amazon, iar Miley Cyrus se pare că este una dintre actrițele ce va avea un rol în serial. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe contul ei de Instagram. În plus, ea va juca chiar alături de Woody Allen și Elaine May. Filmările vor începe în luna martie, iar premiera va avea loc tot în acest an, urmând să fie difuzat în exclusivitate de platforma online Amazon Prime, deținută de grupul Amazon.


Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” şi „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare. În ultima vreme, aceasta a atras atenția presei prin aparițiile ei de-a dreptul scandaloase și datorită consumului excesiv de alcool.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close