MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2017 15:29

Minodora, la căpătâiul Denisei Manelista. Copleșită de durere | VIDEO

Distribuie

Minodora a fost la capela unde este depus trupul neînsuflețit al Denisei Răducu, cea cunoscută drept Denisa Manelista.

Minodora a venit să-i aducă un ultim omagiu Denisei Manelista, care a murit duminică, 23 iulie, la vârsta de 27 de ani.

Artista a mers la capela Cimitirului Bellu Ortodox din Capitală, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al tinerei artiste.

„Este o zi foarte tristă pentru noi toți colegii. Mă bucur din suflet că toți colegii noștri sunt lângă ea și am înțeles că or să mai vină.

Personal, le mulțumesc foarte mult tuturor oamenilor. Eu am cântat la mare, în ghilimele am cântat, am fost foarte tristă. Să știți că și oamenii normali, nu numai artiștii, au aplaudat-o pe Denisa după ce am cântat eu.

Este vorba despre o fată care a muncit foarte mult pentru cariera ei, m-am pus oarecum în pielea ei. Atât de multă muncă, eu cred că are mai multe melodii decât am scos eu în 20 de ani de carieră. oarecum poate că s-a gândit că se întâmplă material și s-a gândit să ne lase material de ascultat și de vizionat.

Este greu că vorbim la trecut. Cuvintele sunt de prisos. Nu ai ce să spui. pentru familie, să le dea Dumnezeu putere. Foare repede s-a întâmplat totul. În cinci luni de zile s-a topit pe picioare. Am vorbit ultima oară cu ea acum o lună sau poate mai puțin de o lună. I-am spus că o iubesc și mi-a spus că știe. I-am adus un buchet de mireasă, pentru că nu a apucat să fie mireasă, și o coroană în formă de inimă. Era foarte încântată de iubitul ei, Florin. Îi plăceau florile, îi plăceau copiii”, a declarat Minodora.


Citește și: EXCLUSIV/ De la Băsescu încoace, viața în Nana merge cu hopuri. Morților li se iau terenurile, iar viilor, recoltele


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii